Дома > Вести > Вести од индустријата

Benefits of Medical Cold Compress Moisturizing Facial Mask

2023-08-25

Навлажнувачки и навлажнувачки: Оваа маска содржи специјални состојки кои длабински ја хидрираат кожата, обезбедувајќи ја потребната влажност на сувата кожа и помагајќи да се подобри балансот на влага на кожата.


Ефект на ладење: „ладна облога“ во името на производот значи дека има функција на ладење на кожата, што помага да се намали воспалението на кожата, да се ублажи заморот и непријатноста на кожата.


Ја смирува кожата: Ако формулата на оваа маска содржи некои смирувачки состојки, како што се алое вера, зелен чај итн., може да помогне да се намали иритацијата и црвенилото на кожата и да се направи кожата посмирена.


Лековити состојки: „Медицински“ во името значи дека оваа маска содржи некои медицински состојки кои можат да помогнат во лекувањето на некои проблеми со кожата, како што се воспаление, алергии итн.


Погодност: Маските со ладна облога честопати се попогодни од традиционалните маски за размачкување, бидејќи можете да ги нанесете директно на вашето лице без потреба да се нанесувате или исплакнете кога е применливо.


Брзи резултати: Маските со ладни облоги честопати се способни за кратко време да донесат некои многу потребни резултати на кожата, како што се намалување на отокот и подобрување на тонот на кожата.

https://www.olisiya.com/medical-cold-compress-moisturizing-facial-mask.html


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept